Zi cu soare, pedalat și alergare duminică la ediție aniversară a Duathlon Challenge

Zi cu soare, pedalat și alergare duminică la ediție aniversară a Duathlon Challenge

250 de participanți au luat parte la ediția aniversară cu numărul 10 a Duathlon Challenge powered by Buonavista, care a avut loc duminică, 1 octombrie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, traversând un traseu pitoresc de asfalt pe aleile din Muzeu și pe DJ 106 A Sibiu – Rășinari.

 

Competiția a adunat la start 250 de alergători și cicliști, care au concurat într-o cursă inedită de îmbinare a alergării cu mersul pe bicicletă. Participanții, plini de entuziasm și dorința de a face mișcare într-o zi de toamnă cu mult soare, au pornit în cursă la ora 09:30 și au concurat la una dintre cele 3 categorii clasice: Individual, Ștafetă, Family sau la cele 2 curse dedicate persoanelor cu dizabilități: Paralimpic Handbike 20 km, Paralimpic Handbike 10 km. 

 

Performanțele lor au fost apreciate și premiate în cadrul unei ceremonii de premiere. La finalul competiției, toți concurenții au fost invitați la Pasta party, unde au avut ocazia să-și refacă energia și să socializeze.

 

Proiectul a fost organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener de eveniment: Buonavista. Parteneri: Muzeul ASTRA, Decathlon, Auchan.

 

Pentru a vedea fotografii de la eveniment, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului la adresa: https://www.facebook.com/SibiuChallenge.ro.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar