S-a dat startul înscrierilor la prima ediţie Beach Football Challenge

S-a dat startul înscrierilor la prima ediţie Beach Football Challenge

Afis-Football-challange-1

Fotbalul este unul dintre cele mai îndrăgite şi practicate sporturi din România, iar Beach Football Challenge vine la Sibiuvara aceasta cu o propunere inedită de a schimba suprafaţa de joc din gazon în nisip, pentru un plus de adrenalină şi distracţie.

Beach Football Challenge va avea loc în perioada 18-20 august 2017 în Parcarea Teatrului din Sibiu.Proiectul aflat la prima ediţie, înscris pe Agenda Sportivă a oraşului Sibiului 2017 este:
 primul campionat de beach football organizat vreodată la Sibiu
 primul campionat de beach football organizat vreodată pe un teren de nisip amenajat de la zero
 primul campionat de beach football organizat într-o zonă centrală a oraşului, Piaţa Teatrului
24 de echipe sunt aşteptate să intre în competiţie, fiecare dintre ele cu o componenţă de 10 jucătoriamatori sau profesionişti cu vârsta peste 18 ani.

Cum se va desfăşura competiţia? Concursul este organizat în stil campionat, câştigătorii avansând în optimi, semifinală şi finală.Zona de desfășurare va fi delimitată şi amenajată cu nisip, fiind amplasate porți conform regulilor de organizare a acestui sport, iar lângă zona de joc va fi montată o tribună pentru a asigura o bună vizionare a acțiunii din partea spectatorilor prezenți la eveniment. Nu vor lipsi, bineînţeles, muzica bună şi entertainment-ul.

Start înscrieri!Săptămâna trecută s-a dat startul înscrierilor online pe site-ul www.acceptaprovocarea.com la rubrica dedicată evenimentului. Până pe data de 15 august 2017, pasionaţii fotbalului sunt aşteptaţi să se organizeze în echipe şi să intre în competiţie.

„Beach Football Challenge este primul campionat de beach football desfăşurat în Sibiu, în cadrul căruia ne-am propus să atragem un număr mare de participanţi care au ocazia să practice acest sport într-un cadru inedit. Este un proiect nou care cu siguranţă va atrage mulţi iubitori ai sportului-rege. Informaţiile despre înscriere şi regulament se regăsesc pe site sau la Complexul Sportiv „Luceafărul” din Sibiu, persoana de contact fiind Tibi Lalu (0722551073), căruia îi mulţumim pentru implicare.”,a declarat Adrian Bibu, iniţatorul proiectului.
Evenimentul sportiv este organizat de CAB Sport, beneficiind de sprijinul partenerilor de eveniment: Unimat, ANDU, Complexul Sportiv Luceafărul, Grey Projects, Eco Sport Team, Promo Management, Radio Impuls.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar