S-a dat startul înscrierilor la Night Cross Challenge. Locuri limitate!

untitled (4 of 12)

Cel mai frumos cros de noapte din Sibiu va avea loc anul acesta pe 25 august 2017, cu startul la ora 21.30, în zona scenei de pe lacul din Muzeu. Night Cross Challenge este o competiţie inedită pentru Sibiu, prin care le propunem tuturor iubitorilor de mişcare un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui cros de noapte desfăşurat într-o locaţie specială, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Night Cross Challenge constă într-o cursă de alergare pe o distanță de 4,5 respectiv 9 km, startul fiind dat după înserare. Traseul este marcat pe toată lungimea și se asigură supravegherea pe tot traseul de către personalul tehnic cu experienţă.

Noutăţile ediţiei
Proiectul se bucură de implicarea Danielei Cîrlan, multiplă campioană naţională şi participantă la Jocurile Olimpice de la Rio, care preia anul acesta organizarea competiţiei prin asociaţia personală, fiind susţinută logistic de Daniel Troancă, sportiv triatlonist cu o experienţă vastă în organizare şi participare la concursuri naţionale şi internaţionale, finisher al celebrei competiţii Iron Man.

O altă noutate a acestei ediţii este introducerea unei categorii de concurs 45 + . Astfel, anul acesta, alergătorii amatori şi profesionişti se pot înscrie în cursă la una dintre cele 16 categorii:

Hobby(pe traseul de 4,5 km)
1. Categoria 14-17 ani feminin şi masculin
2. Categoria 18-29 ani feminin şi masculin
3. Categoria 30-44 feminin şi masculin
4. Categoria 45+ feminin si masculin

Avansaţi(pe traseul de 9 km)
1. Categoria 14-17 ani feminin şi masculin
2. Categoria 18-29 ani feminin şi masculin
3. Categoria 30-44 feminin şi masculin
4. Categoria 45+ feminin si masculin

După eveniment, participanţii şi susţinătorii lor sunt invitaţi la „Pasta Party”, un prilej de relaxare, bună-dispoziţie şi socializare pe ritmuri de muzică bună.

Cei mai buni concurenţi la categoria Avansaţi, feminin şi masculin, vor fi desemnaţi Best Runners 2017 şi vor fi premiaţi cu câte 100 euro.

Înscrierile* au început deja pe www.acceptaprovocarea.com şi continuă până pe 11 august 2017, numărul de locuri fiind limitat.

Proiectul este organizat de Asociaţia „DA pentru Sport”, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, CAB Sport şi Tură în natură.

——-
Perioada de înscriere: 25 Iunie 2017 – 11 August 2017 Ora 24:00*.
Numarul maxim de participanti admişi : 500 persoane cumulat (Hobby 4,5 km + Avansat 9 km) .

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar