Mâine se dă startul Buonavista Duathlon Challenge

Mâine se dă startul Buonavista Duathlon Challenge

Duminică, 30 septembrie, de la ora 12.00 se va da startul competiţiei Buonavista Duathlon Challenge în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Peste 300 de participanţi se vor alinia la startul competiției care combină într-un mod inedit alergarea cu mersul pe bicicletă. Concurenţii au avut posibilitatea să aleagă între cele 2 trasee: offroad şi asfalt, atât la categoria individual, cât şi pe echipe. Mai mult, pentru a încuraja practicarea sportul în familie, ca şi mijloc de relaxare şi petrecere a timpului liber, de anul acesta s-a introdus o categorie specială pentru copiii de până la 14 ani, care vor concura alături de părinți pe biciclete, trebuind să parcurgă un traseu offroad de 10 km prin Pădurea Dumbrava.

Acesta este programul evenimentului:

10:30 – 11:45 validare înscrieri și predare kituri
12:00 start cursa Family
12:05 start cursa Offroad
12:15 start cursa Asfalt – individual și echipe
13:00 acces Gulash Party
14:45 festivitatea de premiere

Accesul în Muzeu este liber.

Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Proiectul este organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener principal: Buonavista. Parteneri de eveniment: Muzeul ASTRA, Direcţia Judeţeană pentru Tineret și Sport Sibiu, Decathlon, Asociația Tură În Natură și Promo Management.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar