Mâine, 29 iunie, se dă startul Buonavista Duathlon Challenge

Mâine, 29 iunie, se dă startul Buonavista Duathlon Challenge

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 18.00 se va da startul competiţiei Buonavista Duathlon Challenge în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Aproximativ 300 de participanţi sunt aşteptaţi să ia startul competiției care combină într-un mod inedit alergarea cu mersul pe bicicletă. Concurenţii au avut posibilitatea să aleagă între cele 2 trasee: offroad şi asfalt, atât la categoria individual, cât şi pe echipe. Mai mult, pentru a încuraja practicarea sportul în familie, ca şi mijloc de relaxare şi petrecere a timpului liber, organizatorii au pregătit o categorie specială pentru copiii de până la 14 ani, care vor concura alături de părinți pe biciclete, trebuind să parcurgă un traseu offroad de 10 km prin Pădurea Dumbrava.

Acesta este programul evenimentului:


16.00 – 17.45 Validare înscrieri și predare kituri
18:00 Start cursa Family

18:05 Start Offroad

18:15 Start cursa Asfalt – individual si echipe

18:30 Gulash party

20:30 Festivitatea de premiere

După terminarea curselor, concurenţii sunt invitaţi la o cină în natură în stil tradiţional.

Accesul în Muzeu este liber.

Proiectul este organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener principal: Buonavista. Parteneri de eveniment: Muzeul ASTRA, Direcţia Judeţeană pentru Tineret și Sport Sibiu, Decathlon, Explorer Sport,  Aria, Asociația Tură În Natură.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar