Ediţia 2016 a Sibiu Challenge, sub sloganul “Protejaţi Pădurile României”

afis A3 SC 2016 final - resized

De 5 ani încoace, Sibiu Challenge provoacă sibienii la mişcare şi aer curat în Parcul Sub Arini din Sibiu. Pe lângă faptul că evenimentul este una dintre cele mai mari acţiuni de conştientizare a importanţei practicării unui sport, anul acesta Sibiu Challenge trage un semnal de alarmă şi asupra necesităţii protejării mediului natural. A 5-a ediţie a evenimentului, programat a se desfăşura în data de 11 iunie 2016, se desfăşoară sub sloganul “Protejaţi pădurile României”, din dorinţa de a promova nu doar sportul şi mişcarea, ci şi o atitudine responsabilă cu privire la protejarea şi respectarea mediul natural, atât de vital pentru sănătatea noastră şi a copiilor noştri.

Pe tot parcursul zilei de 11 iunie, începând cu ora 10.00 şi până la ora 20.00, iubitorii de mişcare au acces nelimitat şi gratuit la peste 20 de zone sportive special amenajate în faţa Stadionului Municipal din Parcul Sub Arini, pe zona de asfalt și de iarbă: fotbal, baschet, escaladă, escaladă cu tiroliană, volei, tenis de masă, fitness, handbal, arte marțiale pentru adulţi şi copii, dansuri, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru copii, biciclete, skandenberg, activităţi pentru părinţi şi copii etc. Evenimentul este totodată un bun prilej pentru asociaţiile şi cluburile sibiene de a-şi prezenta ofertele şi de a recruta sportivi. Asociaţia “Cu Verdele-n Sus” va fi şi ea prezentă în parc, alături de Asociaţia Animal Life care îşi va susţine cauza de protejare a animalelor fără stăpân.

Fiecare zonă de activitate sportivă va fi coordonată de personal calificat, care va oferi sfaturi utile participanţilor şi îi va angrena în concursuri şi competiţii distractive.

Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Parteneri de eveniment: Andu, Aria Sport, Marquardt, Hervis Sports , Tramp Travel, Generali Asigurări şi UCM.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar