Night Cross Challenge – o primă ediţie de succes. Calborean Claudiu a obținut titlul de Best Runner 2015

Night Cross Challenge _foto Ovidiu Matiu (2)

Noaptea de sâmbătă, 18 iulie 2015, a fost una specială dedicată mișcării în aer liber în cadrul primei ediții a evenimentului Night Cross Challenge. Aproximativ 200 de alergători au acceptat provocarea și au luat startul primului cros nocturn din Sibiu desfășurat pe aleile Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului.

La ora 22.00 fix s-a dat startul competiției pentru toți participanții celor două categorii de concurs, Hobby și Avansați. Într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică antrenantă și multă bună dispoziție, concurenții au alergat cu multă determinare și poftă de mișcare pe aleile Muzeului, susținuți de aproximativ 200 de spectatori – prieteni și familie.
La finalul cursei, cei mai buni alergători, cei care au obținut cei mai buni timpi la categoriile lor de concurs, au urcat pe podiumul de premiere, amplasat pe scena de pe lac, în aplauzele publicului numeros și au fost răsplătiți cu diplome, medalii, trofee și premii din partea Aria Sport & Wellness, Boromir și Arka Park.

La finalul ceremoniei de premiere, cei mai norocoși 6 participanți au câștigat premiile puse în joc la Tombola Night Cross Challenge, premii constând în vouchere-cadou la Aria Sport & Wellness și Arka Park Păltiniș și Arka Park Indoor Climbing Sibiu.

Best Runner 2015 – Claudiu Calborean
Cel mai bun alergător la categoria Avansați a primit titlul de “Best Runner 2015”, alături de trofeu și medalie personalizate și, bineînțeles, premiul de 100 euro, din partea organizatorilor. Claudiu Calborean din Mediaș a fost cel mai bun alergător în cadrul crosului nocturn, concurând la categoria 18-29 ani masculin avansați, parcurcând traseul de peste 8 km în 32 minute și 22 secunde.

În funcție de timpul obținut, pe clasamentul general, cei mai buni concurenți au fost:

1 Calborean Claudiu, timp obținut 00:32:22, categoria Avansați masculin 18-29 ani
2 Sarosi Francisc, timp obținut 00:34:00, categoria Avansați masculin 30+ ani
3 Cîrlan Daniela Elena, timp obținut 00:34:52, categoria Avansați feminin 30+ ani

Rezultatele complete ale competiției și imaginile oficiale pot fi găsite pe site-ul www.acceptaprovocarea.com și pe Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro.

Night Cross Challenge este un eveniment sportiv pilot, prin care se dorește încurajarea practicării alergării pe timp de seară. Proiectul a fost organizat de PUMA Club, în colaborarea cu Tură în Natură şi CAB Sport şi susţinut de Andu, Aria Sport, UCM, Arka Park , Boromir, Feleacul, Biteco, Isotech, Promo Management, Printcenter, Supporter, Shopping City Sibiu, Sibiu 100 % şi Radio Impuls. Evenimentul se află înscris pe Agenda Sportivă a Consiliului Judeţean Sibiu şi a beneficiat de sprijinul Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar