Buonavista Duathlon Challenge a aliniat la start 300 de concurenți

Buonavista Duathlon Challenge a aliniat la start 300 de concurenți

300 de sportivi au alergat și pedalat duminică, 30 septembrie, în cadrul Buonavista Duathlon Challenge. Înscrişi la cele 9 categorii de concurs, pe 2 curse, de asfalt şi offroad, participanții au concurat pe un traseu care porneşte din zona lacului din Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi continuă prin Pădurea Dumbrava , spre Răşinari.

Concurenții au fost încantați de această „aventură” şi au profitat la maximum de o zi frumoasă de toamnă dedicată mişcării în aer liber. Startul pe categorii de concurs s-a dat începând cu ora 12.00. Un start separat în cadrul concursului s-a dat pentru 4 concurenți minunați care au dovedit că sportul chiar este pentru toți:

„Ne bucurăm de participarea în cadrul competiției noastre a patru „eroi zburători”, cum îmi place mie să îi numesc, 4 oameni pasionați de sport în ciuda faptului că sunt imobilizați într-un scaun cu rotile. Pasiunea, optimismul şi determinarea lor sunt exemple pentru noi toți şi ne bucurăm că au răspuns pozitiv invitației noastre şi că au terminat cu succes această cursă nu tocmai uşoară.”, a declarat Daniel Troanca, directorul de concurs.

La finalul concursului cei mai buni sportivi au fost aplaudaţi şi premiaţi pe scena de pe lacul Muzeului. Nu au lipsit muzica bună şi un festin cu mâncare specific românească.

Clasamentul competiţiei poate fi consultat aici: http://cronometraj.racetecresults.com/results.aspx?CId=16648&RId=195

Buonavista Duathlon Challenge este un proiect organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener principal: Buonavista. Parteneri de eveniment: Muzeul ASTRA, Direcţia Judeţeană pentru Tineret și Sport Sibiu, Decathlon, Asociația Tură În Natură și Promo Management.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar