Aventură și distracție la prima ediție Arka Park Outdoor Challenge

IMG_4008

Sâmbătă, 4 iulie 2015, aventura și distracția au fost ingredientele de bază ale primei ediții a evenimentului Arka Park Outdoor Challenge. A fost o competiţie inedită desfăşurată în parcul de aventură Arka Park Păltiniş, într-o locaţie idilică în mijlocul naturii.

Aproximativ 90 de participanţi, de la copii la adulţi, au acceptat provocarea de a petrece câteva ore în natură și au intrat în competiţie cu multă determinare, voie bună şi poftă de aventură. Competiția propriu-zisă a constat în parcurgerea unor trasee de escaladă în copaci și tiroliană, cu diferite grade de dificultate în concordanță cu grupele de vârstă ale participanților.

Fiecare participant a acumulat un punctaj în funcție de finalizarea traseelor, iar la final, cei mai buni concurenți au fost aplaudați și premiați de către organizatori.

Arka Park Outdoor Challenge a fost o competiţie sportivă organizată de CAB Sport şi Arka Park, prin intermediul căreia se doreşte promovarea unor forme noi şi inedite de a face mişcare şi de petrecere a timpului liber în natură. Evenimentul a fost susţinut de ANDU, UCM, Aria Sport, Boromir, Feleacul, Biteco, Isotech, Promo Management, Printcenter, Sibiu 100 % şi Radio Impuls.

Foto – Ovidiu Matiu

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar