Începe Sibiu Challenge. Acceptă provocarea şi descoperă surprizele acestei ediţii

Sub sloganul “Acceptă provocarea”, o nouă ediţie Sibiu Challenge începe mâine, 6 iunie, în Parcul Sub Arini. Pe tot parcursul zilei, între orele 10.00 şi 20.00, organizatorii invită iubitorii de mişcare să ia parte la cele peste 20 de activităţi sportive pentru toate vârstele. În plus, o serie de concursuri se vor desfăşura simultan în cadrul zonelor sportive, iar cei mai buni participanţi vor fi premiaţi cu diplome şi premii din partea partenerilor de eveniment.

Animal Life se alătură şi anul acesta evenimentului. La fel ca anul trecut, cei care îndrăgesc animalele sunt invitaţi la zona special amenajată pe iarbă pentru Asociaţia Animal Life, unde se vor putea juca cu animalele fără stăpân şi vor putea participa la acţiunile organizate de membrii asociaţiei pe tot parcursul zilei:
– cătei şi pisici pentru adopţie
– demonstraţie de dresaj cu dresorul Claudiu Dobre şi câinii săi, Linda şi Ares
– de la ora 11.00, training de bază, trickuri şi sfaturi pentru educarea şi disciplinarea căţeilor
– “Marea plimbăreală”
– de la ora 18.00, plimbare “în haită” cu animalele de companie ale partiicpanţilor.

Workshop de dans latino şi demonstraţie spectaculoasă de bachata. Una dintre surprizele ediţiei este prezenţa la Sibiu Challenge a şcolii de dans Hugo Dance Academy, care îi invită pe toţi cei pasionaţi de dans să ia parte activ la un workshop de iniţiere în stilul de dans latino numit bachata. Bachata combină perfect ritmurile latino cu mişcări senzuale şi garantează buna dispoziţie. Workshop-ul va fi susţinut începând cu ora 16.20 de instructorul Hugo Cedeno, dublu campion naţional la bachata şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă. După workshop, urmează pe scena Sibiu Challenge un show incendiar de bachata al trupei Hugo Dance Academy.

Fitness şi bună dispoziţie cu Gymbo Dance. Un program antrenant şi plin de energie va fi pregătit de echipa Gymbo Dance Sibiu. Iată ce activităţi de fitness vor anima atmosfera la Sibiu Challenge: Step Aerobic, Steel Training, Tabata Training, Dance kids, Super Jump, Kangoo Jumps, Zumba. O activitate inedită propusă anul acesta este cea de “Pilates in the Park”, o alternativă interesantă la clasicele forme de mişcare şi recreere.

Tenis de masă în aer liber şi demonstraţie extraordinară a campioanelor. O zonă de tenis de masă în aer liber va fi coordonată de EMI-TT Joola, iar pasionaţii acestui sport se pot juca în voie pe parcursul zilei, pot participa la un mini turneu de tenis împreună cu doamna antrenor Claudia Mihaela Bînţă şi pot asista la un meci demonstrativ extraordinar făcut de campioanele europene de la ACS Romgaz Mediaş – Dragoman Andreea şi Toth Beatrice Timeea.

Sibiu Challenge este singurul eveniment din Sibiu care reuneşte simultan în aceeaşi locaţie peste 20 de spoturi care pot fi practicate gratuit de orice persoană, indiferent de vârstă sau de condiţia fizică. Fiecare îşi poate găsi la Sibiu Challenge sportul preferat, având o gamă atât de variată de activităţi din care poate alege.

Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul: CAB Sport, GymboDance, Handbal Club Sibiu, Rugby Club Sibiu, FC Interstar, Al 6-lea Jucător, Hugo Dance Academy, Terrasportika, EmiTT, Grey Projects, Printcenter şi Promo Management. Parteneri de eveniment: Marquardt, Andu, UCM, Boromir, Feleacul, Aria Sport, Tymbark, Tedi, Biteco, Sibiu 100 %, Turnul Sfatului şi Radio Impuls.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar