Arka Park Outdoor Challenge – o provocare la aventură în natură

poza 8

Sâmbătă, 04 iulie 2015, iubitorii de aventură sunt aşteptaţi la prima ediţie a evenimentului Arka Park Outdoor Challenge, o competitie de escaladă adresată tuturor iubitorilor de mișcare, care se va desfășura pe traseele de escaladă din parcul de aventură Arka Park Păltiniș. Startul competiţiei se va da sâmbătă, 4 iulie 2015, începând cu ora 10:00 și se poate înscrie gratuit oricine a practicat cel puțin o dată activitatea de escaladă în copaci.

Competiția se va desfășura pe trasee prestabilite din Arka Park Păltiniș, pe diferite categorii de vârstă, după cum urmează:
– Copii 7 – 10 ani ( băieţi și fete)
– Copii 11 – 14 ani ( băieţi și fete)
– Tineri 15 -17 ani ( băieți și fete )
– Adulți peste 18 ani ( băieți și fete)

8 trasee normale și 4 trasee speciale cu tiroliane din cadrul parcului de aventură vor fi puse la dispoziţia celor care intră în competiție cu poftă de aventură şi bună dispoziţie. În vederea includerii în clasamentul final, toţi participanții vor trebui să parcurgă integral 3 trasee de escaladă și 2 trasee de tiroliană. Gradul de dificultate al traseelor diferă în funcție de categoria de vârstă.”, a declarat Valentina Matei din partea Arka Park Păltiniş.

Câştigătorii de la fiecare categorie vor fi răsplătiţi cu diplome, medalii şi premii din partea partenerilor de eveniment. Informaţiile legate de condiţiile de participare, regulamentul competiţiei şi formularul de înscriere pot fi accesate pe site-ul www.acceptaprovocarea.com sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Arka Park Outdoor Challenge este o competiţie sportivă organizată de CAB Sport şi Arka Park, prin intermediul căreia se doreşte promovarea unor forme noi şi inedite de a face mişcare şi de petrecere a timpului liber în natură. Evenimentul este susţinut de ANDU, UCM, Aria Sport, Boromir, Feleacul, Biteco, Isotech, Promo Management, Printcenter, Sibiu 100 % şi Radio Impuls.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar