Arka Park Indoor Climbing se alătură proiectului Sibiu Winter Challenge

arka park indoor climbing

Pe 26 decembrie 2015, evenimentul Sibiu Winter Challenge provoacă lumea la mişcare. Pe lângă activităţile dedicate sporturilor de iarnă, desfăşurate la pârtia Arena Platoş din Păltiniş, iubitorii sportului au posibilitatea de a petrece o zi inedită la o nouă locaţie parteneră, care se alătură proiectului: Arka Park Indoor Climbing Sibiu.

Locaţia Arka Park Indoor Climbing Sibiu va fi pusă la dispoziția publicului larg în cadrul proiectului Sibiu Winter Challenge. “În data de 26 decembrie, între orele 12.00 și 20.00, toți pasionații de aventură sunt așteptați cu drag să încerce activitățile puse de noi la dispoziție în mod gratuit la locaţia din Sibiu: panou de căţărat, bouldering, trasee, tiroliană. Haideţi să celebrăm împreună o zi dedicată mişcării şi aventurii!”, a declarat Florentina Pribeagu, din partea Arka Park.

În urma cu un an de zile, parcul de aventură Arka Park Paltiniş a a deschis o nouă locație: Indoor Climbing Sibiu, pe strada Frigoriferului, nr. 6, zona Calea Turnișorului, o locație unde aventura și distracția își găsesc locul. Gândită ca o alternativă la parcul de aventură outdoor Arka Park din Păltiniș și ca o metodă inedită de a scăpa de rutina zilnică, Arka Park Indoor Climbing Sibiu oferă iubitorilor de sport și aventură posibilitatea de a practica escalada într-o locație de interior sub supravegherea personalului specializat. Sala de pe Str. Frigoriferului este realizată la standarde internaționale, cu 5 trasee de escaladă, panou de cățărat și panou de bouldering.

Sala de pe Str. Frigoriferului este realizată la standarde internaționale, cu 5 trasee de escaladă, panou de cățărat și panou de bouldering. Cu o suprafață de 800 mp, sala este împărțită în 3 zone de activitate. Prima, zona pentru escaladă și tiroliane, este formată din trasee realizate pe grade diferite de dificultate, care au în componență 55 de elemente de joc și sunt accesibile tuturor indiferent de nivelul lor de agilitate sau experiență.  În cea de-a doua zonă este amplasat panoul de cățărat, care are o suprafață de 130 metri și o înălțime de 9 metri, punând la încercare abilitățile fizice și tehnice ale participanților.Lângă panoul de cățărat se află cea de-a treia zonă, destinată panoului de bouldering,cu o suprafață de 24 metri pătrați și o multitudine de unghiuri și forme. Imaginația fiecărui practicant este folosită din plin la panoul de cățărat și de bouldering, acestea fiind destinate atât începătorilor, cât și cățăratorilor de nivel mediu și avansat.

Mai multe informații legate de modul de desfășurare a evenimentului pot fi găsite pe pagina de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar