700 de alergători se aliniază mâine seară la startul Night Cross Challenge

Night Cross Challenge se va desfăşura vineri, 24 august 2018, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.  Anul acesta cel mai frumos cros de noapte din Sibiu va reuni, la cea de-a patra ediţie, 700 de alergători din Sibiu şi judeţele limitrofe.

De la an la an avem tot mai mulţi participanţi la cros, fapt care ne onorează şi ne încurajează să continuăm demersurile noastre de promovare a sportului în Sibiu. Sunt convins că suntem pe drumul cel bun, că putem creşte foarte mult acest proiect, cu atât mai mult cu cât avem un concept inedit, o locaţie extraordinară, oameni implicaţi şi pasionaţi în echipa noastră de organizare şi sprijin din partea Primăriei şi a Consiliului Judeţean Sibiu, a declarat Daniel Troancă, directorul de concurs al Night Cross Challenge.

Evenimentul va începe de la ora 18.00 cu validarea înscrierilor şi preluarea kiturilor de concurs, startul urmând a se da la ora 20.00 pentru cursele copiilor, iar apoi de la 21.00 pentru categoria Avansaţi 9 km, respectiv la 22.15 pentru categoria Hobby 4.5 km. Intrarea în Muzeu este liberă pentru toţi cei care doresc să participe la eveniment ca şi concurenţi, susţinători sau spectatori. După cursă, toţi participanţii sunt aşteptaţi la Pasta Party şi la zona de relaxare până la miezul nopţii. Nu vor lipsi jocurile de lumini, buna dispoziţíe şi muzica antrenantă.

Continuând tradiţia de anul trecut, cei mai buni concurenţi la categoria Avansaţi, feminin şi masculin, vor fi desemnaţi Best Runners 2018 şi vor fi premiaţi cu câte 100 euro.

 

Proiectul organizat de Asociaţia „DA pentru Sport”, este cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu, fiind susţinut de Muzeul ASTRA, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sibiu, Aria Sport, Explorer Sports Sibiu, Buonavista, Decathlon, Kaufland, Antibiotice Iaşi şi Promo Management.

Clasamentul live al competiţiei va fi disponibil aici:

http://cronometraj.racetecresults.com/Results.aspx?CId=16648&RId=186&EId=2

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar