500 de alergatori se pregătesc în seara aceasta să ia startul la Night Cross Challenge

500 de alergatori se pregătesc în seara aceasta să ia startul la Night Cross Challenge

untitled (8 of 12)

harta traseu

Map

Night Cross Challenge se va desfăşura în această seară, vineri, 25 august 2017, în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA.

După două ediţii de succes, anul acesta cel mai frumos cros de noapte din Sibiu va reuni la start 500 de alergători din Sibiu şi judeţele limitrofe, şi chiar din afara ţării.

Anul acesta avem un număr record de participanţi la eveniment, fapt care ne onorează şi ne încurajează să continuăm demersurile noastre de promovare a sportului în Sibiu. Sunt convins că de la an la an putem creşte foarte mult acest proiect, cu atât mai mult cu cât avem un concept inedit, o locaţie frumoasă, oameni implicaţi şi pasionaţi în echipa noastră de organizare, sprijin din partea autorităţilor locale şi susţinerea partenerilor noştri., a declarat Daniel Troancă, directorul de concurs al Night Cross Challenge.

Evenimentul va începe de la ora 19.00 cu validarea înscrierilor şi preluarea kiturilor de participare, startul urmând a se da la ora 21.30 la categoria Avansaţi 9 km, respectiv la 21.40 la categoria Hobby 4.5 km. Intrarea în muzeu este liberă pentru toţi cei care doresc să participe la eveniment ca şi concurenţi, susţinători sau spectatori. Dupa competitie toţi participanţii sunt aşteptaţi la Pasta Party şi la zona de relaxare până la miezul nopţii. Nu vor lipsi muzica bună şi tombola cu premii.
Cei mai buni concurenţi la categoria Avansaţi, feminin şi masculin, vor fi desemnaţi Best Runners 2017 şi vor fi premiaţi cu câte 100 euro de către MI-PAY, unul din partenerii evenimentului.

Proiectul este organizat de Asociaţia „DA pentru Sport”, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, CAB Sport Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sibiu. Partener principal: VISMA. Parteneri de eveniment: Mi-Pay, Andu, Antibiotice Iaşi, Aria Sport, Explorer Sports Sibiu, LARA Coffee Shop.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar