Buonavista Duathlon Challenge, o nouă ediţie încheiată cu succes

Buonavista Duathlon Challenge, o nouă ediţie încheiată cu succes

Aproximativ 300 de concurenţi au intrat în cursa Buonavista Duathlon Challenge 2019 şi au alergat și pedalat sâmbătă, 29 iunie, pe traseele pregătite special de organizatori. Înscrişi la cele 9 categorii de concurs, pe 2 curse, de asfalt şi offroad, participanții au concurat pe un traseu care porneşte din zona lacului din Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi continuă prin Pădurea Dumbrava , spre Răşinari.

Concurenții au fost încantați de această „aventură” şi au profitat la maximum de o zi frumoasă de vară dedicată mişcării în aer liber. Startul pe categorii de concurs s-a dat începând cu ora 18.00, într-o atmosferă de sărbătoare şi voie bună.

La finalul concursului cei mai buni sportivi au fost aplaudaţi şi premiaţi pe scena de pe lacul Muzeului. Nu au lipsit muzica bună şi un festin cu mâncare specific românească.

Proiectul a fost organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener principal: Buonavista. Parteneri de eveniment: Muzeul ASTRA, Direcţia Judeţeană pentru Tineret și Sport Sibiu, Decathlon, Explorer Sport,  Aria, Asociația Tură În Natură.

Iubitorii de mişcare sunt invitaţi să se pregătească pentru înscrierea la următorul eveniment marca CAB Sport, NIGHT CROSS CHALLENGE (23 august 2019), ineditul cros de noapte desfăşurat pe aleile Muzeului.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
instagram
video
Skip to toolbar