Sibiu Challenge

Detalii eveniment
Data: 17 iunie 2017
Locatia: Parcul Sub Arini
Utile
 

 

Sibiu Challenge este una dintre cele mai mari acţiuni de conştientizare a importanţei practicării unui sport, în cadrul căruia 20 de zone sportive şi recreative vor fi amenajate pe zona de asfalt şi de iarbă din faţa Stadionului Municipal.

Este o zi în care transformăm Parcul Sub Arini într-o adevărată arenă sportivă, punând la dispoziţia participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport: infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată din partea instructorilor.

La fel ca anul trecut, evenimentul se desfăşoară sub sloganul “Protejaţi pădurile României”, din dorinţa de a promova o atitudine responsabilă cu privire la respectarea mediul natural, atât de vital pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri.

Pe tot parcursul zilei de 17 iunie, de la 10.00 la 20.00, iubitorii de mişcare au acces nelimitat şi gratuit la zonele de: fotbal, baschet, escaladă, tiroliană, volei, tenis de masă, fitness, handbal, arte marțiale, dansuri, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru copii, biciclete, skandenberg, activităţi pentru părinţi şi copii. Fiecare zonă va fi coordonată de personal calificat, care va oferi sfaturi utile participanţilor şi îi va angrena în concursuri şi competiţii distractive.

Proiectul este înscris pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu 2017, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu

Partener principal: ANDU
Parteneri de eveniment: GENERALI, MARQUARDT, HERVIS, DIEGO, ARIA

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *